Дамски парфюм Giorgio Armani Sì Intense – за силни и страстни жени

От | 17.11.2014

Дамски парфюм Giorgio Armani Sì Intense – за силни и страстни жени

Armani представи новият си дамски парфюм Giorgio Armani Sì Intense. Това е новата версия на познатата вече колекция Armani Si и е предназначена за силните и в същото време нежни жени, които не са стеснителни и не спират да се усмихват, дори и при трудностите в живота, търсейки и в тях положителното. Тези жени са очарователни, позитивни, различни и стилни.
Оригиналният дамски парфюм Sì Intense е един знак на почит от страна на неговият автор към съвременната женственост в една неустоима комбинация от елегантност, сила и самообладание. Ароматът е елегантен, чувствен, интензивен и в същото време мек, като в него се откриват цветен, плодов и кипарисов нюанс, излъчвани от кожата по завладяващ начин. Новият вариант на този парфюм, а именно новият Armani Si Intense има още по-усъвършенствано кипарисово усещане. Първото нещо, което се усеща при впръскването му са екстрактите от цариградско грозде и зрял касис, подкрепяни от свежи нотки на мандарина и бергамот. Сърдечните нотки се развиват с акорди на османтус, роза и нероли, а мистериозната база се оформя от пачули, ванилия и елегантни дървесни нотки.
Новият аромат идва в елегантен и същевременно ефектен флакон, който не изневерява на традиционният черен цвят и с капачка с формата на пламък. Цялото оформление на бутилката прилича на горяща свещ, която е символ на свободата, живота и тайнствените емоции като любов, спокойствие и движещите сили.

Giorgio Armani Si IntenseЗа пореден път известната австралийска актриса Кейт Бланшет е муза за новата версия. Това не е случайно, тъй като тя е известна със своята естествена и изискана елегантност, а проектът Si е израз точно на това.
Потопете се в изключителната страст на Giorgio Armani Si Intense, съблазнителна и вълнуваща почит към жените поемащи риск.
Дамски парфюм Giorgio Armani Si Intense можете да откриете в разфасовка от 100ml в магазините на Ivis.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *