Дамски парфюм Calvin Klein Reveal – чувствен, неочакван и пристрастяващ

От | 11.11.2014

Продуктите на Calvin Klein винаги са били много провокативни- парфюми, модни дрехи, аксесоари и други. Интимно целуване, полуголи модели, еротични пози, секси мъже в стегнати боксерки, всичко това е на ръба на допустимото. Сексапилът продава, доказателство за това са продуктите на Calvin Klein.

Дамски парфюм Calvin Klein Reveal – чувствен, неочакван пристрастяващ

През септември 2014, модният бранд лансира на пазара своя нов дамски парфюм Calvin Klein Reveal, а за лица на рекламната кампания са избрани Doutzen Kroes и актьора Charlie Hunnan. Плакатът и видео рекламата са супер секси, но това не е всичко, ароматът му разкрива експлодираща еротика. Той е съблазнителен, чувствен и наистина пристрастяващ.
От друга страна, това е един закачлив и дори „флиртуващ“ парфюм с топли и страстни нотки, идеално вписващ се в характера на фаталната жена.

Calvin Klein разкрива специална ароматна нотка, представена в новия дамски парфюм Reveal. Иновативното при тази колекция, е че съдържа и щипка ухание на сол. Това е сравнително нова тенденция, която Calvin Klein налага в своите парфюми и поради това ще се среща много по-често.

В момента, в който си зададете въпроса: „Как мирише солта?“, веднага ще си припомните аромата на изсъхващата морска вода върху кожата ви. Обикновено соленото ухание се свързва със сексапил, защото на плажа винаги се чувстваш малко по–съблазнителен и страстен, отколкото обикновено. Всичко това е подкрепено с лъскав тен, обемна коса и миризма на сол върху кожата. Това обяснява, защо именно тази нотка е избрана да бъде добавена към парфюма. Солеността е намек за природен аромат предаващ мигновена еротичност.

Дамски парфюм Calvin Klein REVEAL

Връхните нотки на дамски парфюм Calvin Klein Reveal са съставени от черен, бял и розов пипер. Те издават изтънченост и пикантност. Сърдечните нотки се отварят с аромат на ирис. Корените на това цвете се използват често като нотки в различни парфюми. Ирисът осигурява много страстен, леко сладък и фин цветен аромат, придаващ доза екзотичност. Другата сърдечна нотка е амбра, която притежава доста приятна миризма, но се намира доста рядко и за това е много скъпа. Тази нотка действа като „фиксатор“ тоест парфюмът е с продължителна дълготрайност върху кожата и не изветрява бързо.
Базовите нотки се разкриват с топлия и съблазнителен аромат на сандалово дърво. Съдържанието на дървесни нотки в парфюма винаги му предават много сексапилен, страстен и интимен характер. Кашмир и ветивер също са част от базовите нотки. Първият е синтетичен микс на цветно дърво в съчетание с мускус. Това придава по-лек и свеж оттенък на аромата. Ветивер е зелено растение, чийто аромат се описва като дървесен, цитрусов плод, горчив шоколад, дим и кожа. Той често се използва при мъжките аромати.

Като заключение става ясно, че Reveal e секси, провокативен и съблазнителен дамски парфюм. Много игрив и закачлив, но също така и много топъл, чувствен и страстен. Солен и пикантен, нежно сладникав, с топли дървесни нотки и леко докосване на пикантни подправки и цитрусови плодове.

Новият дамски парфюм Calvin Klein Reveal ще откриете в нашия онлайн магазин Ivis.bg във флакони от 30, 50 и 100мл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *