Maybelline Super Stay Better Skin дълготраен фон дьо тен за безупречна визия

От | 30.10.2014

За всяка уважаваща себе си дама е важно да открие подходящия за нея козметика, но когато тя веднъж навърши 30 години, това се превръща в абсолютен приоритет.

Казват, че с годините се помъдрява, но за съжаление точно отминалите годинки остават своя отпечатък върху нежната кожа на лицето. Дамите намират спасение в качествената козметика и най-вече във фон дьо тена, който е приеман като истинско спасение за много жени. Той може да предаде на кожата по-свеж и младежки вид.

Точно поради тази причина козметичния гигант Maybelline пуска на пазара своята нова серия дълготраен фон дьо тен Maybelline Super Stay Better Skin, който покрива несъвършенствата, а кожата изглежда гладка и сияйна. Не е ли това мечтата на всяка жена?

Новия дълготраен фон дьо тен Maybelline Super Stay Better Skin

Основните предимства на този нов продукт са:

Обогатен е с ACTYL C. Този мощен витамин дериват прави кожата по жизнена, свежа, здрава и сияйна. Осигурява целодневно безупречно покритие и прави кожата ви по-гладка и по-равномерно за по-малко от 3 седмици.

Видимо подобрение само за 3 седмици. Вие само ще забележите, че само за 3 седмици кожата ви ще бъде по-гладка, с по-равномерен тен, по-хидратирана, освежена и еластична.

Безупречно покритие през целия ден. Иновативните пигменти с въздушни балончета придават усещане за лекота и в същото време покриват напълно кожата през целия ден, за да осигурят един съвършен завършек.

И това не е всичко. Дълготраен фон дьо тен Maybelline Super Stay Better Skin е козметика, която се нанася лесно и също толкова лесно се почиства. С него кожата е матирана за 12 часа. Фон дьо тена е лек и почти невидим, но осигурява отлично покритие, а освен това е и със слънцезащитен фактор 20.

В търговската мрежа на магазини за парфюми и козметика Ivis, както и онлайн на www.ivis.bg можете да откриете пълната гама от 6 нюанса – 020 Cameo, 021 Nude, 030 Sand, 032 Golden, 040 Fawn и 042 Sun Beige.

Различни нюанси на фон дьо тен Maybelline Super Stay Better Skin

Приковете погледите върху вашата перфектна визия с новия дълготраен фон дьо тен Maybelline Super Stay Better Skin. С него кожа ще бъде по-гладка, по-красива и с равномерен тен минута след минута. Вие го заслужавате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *