L’Oréal Nutri-Gold BB cream крем за лице – завладя света на козметичните продукти

От | 11.10.2013

Компанията Лореал представя един от своите най-нови козметични продукти на българския пазар. Новият L’Oréal Nutri-Gold BB cream крем за лице ще стане ваш фаворит още с първите нанасяния. Той се слива перфектно с тена на вашата кожа, стои натурално и съвсем естествено.
За по-добра грижа и толерантност към кожата BB крема за лице съдържа натурално масло от ший и витамин С. Кремът има така необходимият защитен фактор spf 15.

BB кремът за лице от серията козметични продукти Nutri Gold се характеризира с отлична поносимост от всички типове кожа. Изключително нежен, защитен и подхранващ вашата кожа продукт.

Lumino Spheres e иновация на Nutri Gold – високотехнологични пигментни частици се слива с тена на кожата веднага след нанасяне и озаряват лицето мигновено.

L’Oréal Nutri-Gold BB cream крем за лице не само ще отговори на вашите очаквания, но и ще ги надмине. Кожата на лицето е с красив и равномерен крем, подхранена и защитена.

Nutri-Gold BB cream е истинско откритие в света на козметиката. Това е кремът, които хидратира кожата, изравнява тена, подхранва и я прави неотразима. Грижата за вашата кожа, може да бъде лесна и приятна с избора на правилната козметика за лице.
Бъдете неотразима и очарователна само с няколко нанасяния на един най-новите козметични продукти на L’Oréal Nutri-Gold BB cream крем за лице, защото Вие го заслужавате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *