Bourjois Twist Up the Volume спирала 2 в 1 със завъртаща се четка за максимален обем

От | 15.10.2013

Всяка жена има своите трикове, с които успява винаги да привлече погледите на всички около нея. Една от тайните на дамите се крие в употребата на декоративна козметика, с която тя подчертава красотата си. Едва ли ще намерите дамска чанта или несесер, в които да не откриете поне спирала за очи и червило или гланц за устни. Каквото и да си говорим добрия грим прави красивата жена още по-красива.

Дамите отдавна знаят, че е нужен само един поглед, за да пленят сърцето на един мъж. Точно поради тази причина едва ли има жена, която да не мечтае за по-дълги и плътни мигли, с които да пленява мъжките погледи.

За радост на дамите, които нямат късмета да се радват на дълги и плътни мигли, компанията лидер в производство на декоративна козметика Bourjois пуска на пазара своята нова спирала за обем.

Bourjois Twist Up the Volume спирала за очи за обем – за невероятна дължина и максимален обемЗапознайте се с иновативната Bourjois Twist Up the Volume спирала за очи за обем. За разлика от своите предшественици Twist Up the Volume е спирала 2 в 1. Позиция 1 – удължава и разделя миглите, а позиция 2 – придава очарователен обем. Вашите мигли са видимо по-дълги и с перфектен обем.

Спиралата е иновативен и особено компактен продукт. Само една спирала, а с толкова ефекти и приложения. Перфектна за дамската ви чанта, тази спирала за кратко ще се превърне във ваш фаворит сред видовете декоративна козметика.

Bourjois Twist Up the Volume спирала 2 в 1 се предлага в най-предпочитания от дамите черен цвят. Отворете вашият поглед и му предайте драматичност и сияние.

Флаконът й е леко издължен с удобен захват в горния й край. Четката е удобна за хващане, достатъчно дълга и много прецизна, за да постигнете ефект само с няколко нанасяния.

Bourjois Twist Up the Volume е спирала за очи с ексклузивна четка  2 в 1Обем за всяка една мигла? Сега ви трябва новата Bourjois Twist Up the Volume спирала за очи за обем. Ексклузивната й четка 2 в 1 придава невероятна дължина и максимален обем.

Вземете вашата Bourjois Twist Up the Volume сега от онлайн магазин за козметика Ivis.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *