Дамски парфюми Tom Ford Sahara Noir – почувствайте лукса на Ориента

От | 13.08.2013

Дамски парфюми Tom Ford Sahara NoirTom Ford представя своя нов дамски аромат, вдъхновен от интригуващата мистерия и пищен лукс на Близкия изток. Белязан от неопитомената красота на Арабския полустров, дамски парфюми Tom Ford Sahara Noir са ода за омайната сила на една от най-ценните съставки на земята – тамяна, скъпоценната смола на пустинята.

Той добавя: „Културата на близкия изток дава необикновеното усещане за луксозен, емоционален и незабравим като качество аромат. Начина, по който се носи и използва парфюма там ми е изключително познат. За това Sahara Noir е моята интерпретация на това наследство. Той е силен и луксозен парфюм, който гали сетивата.“

Дамски парфюми Sahara Noir притежават дървесно-ориенталско аромат, изграден около основната съставка на тамяна, който е бил използван по време на различни церемонии в продължение на хилядолетия. Неговата смесица от етерични масла и смоли пренасят съзнанието в далечни земи, хипнотизирайки го със своята мистериозност и благоговение.

Дамски парфюми Tom Ford Sahara Noir

Връхните нотки са съставени от аромат на Лавдан /скална роза/, горчив портокал, йорданска тръстика и ливантийски кипарис, които придават изключителна свежест на това сладко богатство. Сърдечните нотки са на египетски жасмин, мароканска роза, тамян, екстракт от свеж папирус, пчелен восък и канела. Базисните нотки – ванилия от Мадагаскар, Ливански кедър, дърво агар и етерични масла и смоли от Перу. Всички тези нотки заедно правят аромата на дамски парфюми Tom Ford Sahara Noir неустоим, елегантен и наистина луксозен. Красивият модел Лаис Рибейро е рекламно лице на тази серия спиращи дъха парфюми, които не се нуждаят от думи, за да бъде описан приятно греховния му аромат.

Почувствайте лукса на Ориента с дамски парфюми Tom Ford Sahara Noir, които можете да намерите на http://www.ivis.bg/tom-ford-sahara-noir-edp-дамски-парфюм-без-опаковка-50мл-p9134.html.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *