Garnier Olia боя за коса – революционната сила на маслата за дълготраен цвят

От | 29.05.2013

Преди години почти всяка жена боядисва косата си у дома, но с промяната на начина на живот и навлизането на козметичните салони, тази практика бе на път да изчезне… До появата на новата Garnier Olia боя за коса.

Но кое прави Olia толкова специална? Това е първата боя, която е подсилена с масла за постигането на дълготраен цвят на косата, чрез подобреното усвояване от косъма. Една напълно революционна технология, която позволява да се постигне над 60% по-добро оцветяване и то в домашни условия. Garnier включват цветните масла от камелия и пасифлора, а също така и предпазващи полимери, които предпазват и осигуряват чувството, че косата е подхранена и балансирана. Бутилката с форма на капка е изключително удобна и помага при нанасянето на текстурата. Резултатите?

  • Абсолютно качество – без използване на амоняк, ярък, естествен и дълготраен цвят и 100-процентово перфектно покритие на белите коси.
  • Видимо подобрение на качеството на кичурите – косата се чувства с 35% по-мека и със 17% по-блестяща.
  • Ново усещане за сетивата – забравете за неприятния остър аромат на амоняк, новата Garnier Olia боя за коса има приятно цветно ухание благодарение на четирите цветни масла, гладък крем, който се нанася лесно, не се стича и не капе, като в същото време осигурява оптимален комфорт на скалпа.

Удобна и достъпна, тази нова боя от Garnier ще ви предостави едно истинско ново преживяване и възвръщане на самочувствието. Но нека не забравяме удобството, тъй като не се налага да ходите до козметичния салон вие не губите излишно ценно време. Нанасяте и докато чакате можете да вършите своите задачи. Кое е най-хубавото? Garnier Olia боя за коса ще ви помогне да спестите не малко средства. А това е чудесно, особено когато наближава сезона на ваканциите.

Открийте вашият цвят Garnier Olia в магазините за парфюми и козметика ИВИС или го поръчайте онлайн от Ivis.bg.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *