Баласиращата кожата серия L`Oréal Skin Perfection мицеларна вода и почистващо мляко за лице

От | 30.05.2013

Страхотно!!! Това със сигурност ще бъде първата мисъл, която ще мине през главата ви при досега с L`Oréal Skin Perfection 3 in 1 мицеларна вода за почистване на лице. Със сигурност ще се влюбите в този продукт на маслена основа. Мицеларните води винаги са били изключително удобни и са намирали своето място в грижата за кожата на дамите. Но как действа?

L`Oréal Skin Perfection 3 в 1 има леко маслена структура с плодов аромат, като практичната му помпа е предпочитана заради удобството и от гледна точка на хигиената. Има много високо съдържание на минерално масло, което е с много добро въздействие върху кожата на лицето. Просто напомпвате няколко капки от маслото и измивате лицето си, почиствате с влажна кърпа и… Идва моментът на истината – грима и цялата мръсотия натрупана върху лицето ви през деня са изчезнали. Почакайте малко, това истина ли е? С усмивка установявате, че това не е сън и всичко, което е покривало лицето ви вече го няма и то с лекота… Включително и водоустойчивата спирала.

L`Oréal Skin Perfection 3 in 1 мицеларна вода за почистване на лице наистина се справи с теста. И какво следва? Използване на този уникален продукт в ежедневното почистване на лицето. Той ще се превърне в незаменимо средство, а неговото предимство ще бъде най-силно усещано когато сте много изморени и искате час по-скоро да скочите в леглото, или когато искате бързо да получите усещане за свежест.

Цената му? Безценен!!! Е, ако говорим чисто прагматично, тя е толкова ниска, че със сигурност за един такъв тип козметика с такова качество ще предизвика у вас широка усмивка.

Да не забравим да споменем и другата част от серията козметика за перфектно почистване и омекотяване на лицето – L`Oréal Skin Perfection почистващо мляко за лице. Неговите предимства са не по-малко от мицеларната вода. Усъвършенстващата козметика е специално формулирана, за да осигури омекотяващи активни съставки, които оставят кожата подхранена, копринено гладка и в същото време ефективно почистена от грим и замърсявания. Продуктът е хипоалергенен, не съдържа алкохол и е дерматологично тестван върху най-нежната и чувствителна кожа. 

Какви иновации се крият в L`Oréal Skin Perfection почистващо мляко за лице?

Тази козметика има свойството незабавно да почиства лицето, като отстранява без следа всички следи от прах, сажди, грим и други. Помага също за подобряване на текстурата на кожата.

За ежедневна употреба, нанесете малко количество от млякото върху тампон и почистете с леки масажиращи движения по лицето ви.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *