Roberto Cavalli Just EDT тоалетна вода за жени – просто страст

От | 21.04.2013

Кое прави един парфюм толкова известен? Разбира се, 99% от успехът се дължи на хората зад него. Роберто Кавали представя своя нов аромат, Roberto Cavalli Just EDT тоалетна вода за жени, който смело следва линията на дизайнера. Той има едно страстно, секси и младежко ухание и това ясно се вижда в рекламният му клип, в който участва дъщерята на рок легендата Мик Джагър – Джорджия Мей Джагър.

Опаковката е смесица от златисто, розово и змийска кожа, като тя перфектно изразява идеята на дизайнера.

Ароматът на Roberto Cavalli Just EDT тоалетна вода за жени е идея на двама от най-известните „носове“ в парфюмерийната индустрия – Натали Лорсън и Фабрис Пелегрин. Дуото събира най-подходящите съставки и ги съчетава в този невероятен нов парфюм. Те споделят, че се чувстват като магьосници, които са се събрали за да създадат перфектната комбинация от аромати, които да са символ на марката и да предадат младежкия начин на живот и емоционалност.

Мислите ли, че е прекалено да се твърди, че това е един свръх парфюм? Нищо, което е съчетано по този начин не може да бъде прекалено. Интензивността му е уникална, просто е невъзможно да използвате този аромат и да не накарате всеки минал покрай вас по улицата да не се обърне, за да се наслади още веднъж на уханието. Тук се усещат нотки на цветето тиара, което има характерен аромат на ванилия, нероли и цвят на горчив портокал. Именно на него се дължи и този младежки привкус. Освен него, в композицията на аромата могат да се открият нотки на водна лилия, бергамот, цвят от кайсия, изпечено кафе, мускус и тютюн. Както гласи рекламният слоган на Roberto Cavalli Just EDT тоалетна вода за жени – Просто забавление. Просто свобода. Просто много повече. Просто страст. Просто сега. Просто Cavalli.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *