L’Oréal Shine Caresse гланц за устни с чувствен и бляскъв ефект на влажни устни

От | 28.02.2013

L'Oréal Lip Shine Caresse гланц за устниПървото неща, които прави впечатление на мъжете, когато се разминат с една жена са нейните очи и устни. Жените знаят това и точно поради тази причина се стремят да подчертаят красотата на очите и устните си с помощта на различни козметични продукти.

За да бъдат устните ви истинско изкушение за мъжете, придайте им уникален цвят и разкошен блясък с новия L’Oréal Shine Caresse гланц за устни. Благодарение на ултралеката и фина текстура вашите устни ще бъдат красиви и загадъчно пленителни. Иновативната формула на тези гланцове за устни предлага съчетание от 30 % вода и 60 % масла, което значително увеличава добрата хидратация и придава комфорт на устните. Лекият бляскав завършек на цвета се дължи на специалната четка под формата на сълза. Нейните деликатни власинки равномерно разпределят крайният ефект, предавайки на устните ви хидратиращ блясък с наситен цвят.
За чувствен и бляскъв ефект на влажни устни доверете се на серията L’Oréal Shine Caresse гланц за устни, която можете да откриете в 8 уникални и завладяващи нюанса:

  •  L’Oréal Shine Caresse 102 Romy
  •  L’Oréal Shine Caresse 103 Marilyn
  •  L’Oréal Shine Caresse 200 Princess
  •  L’Oréal Shine Caresse 300 Juliet
  •  L’Oréal Shine Caresse 400 Eve
  •  L’Oréal Shine Caresse 402 Milady
  •  L’Oréal Shine Caresse 501 Bonnie

L'Oréal Lip Shine Caresse гланц за устниНовите гланцове за устни не лепнат и са изключително удобни за нанасяне. Уникалната комбинация на вода и масла, както и специалната консистенция, която не е прекалено течна или гъста, дават възможност за перфектни резултати. Наслаждавайте се на хидратирани, красиви и свежи устни с новите попълнения в серията Shine Caresse гланц за устни на L’Oréal Paris.

Сигурно вече копнеете да ги притежавате и няма да сгрешите, но почакайте още малко. В началото на месец Март ще можете да ги откриете в магазини Ивис, както и онлайн в Ivis.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *