Garnier Pure Active Intensive с растителен въглен – иновация в грижата за кожата

От | 28.02.2013

Новият Garnier Pure Acтive Intensive e вече тук. Сложете край на несъвършенствата предизвикани от проблемната кожа на лицето. Вече има две нови попълнения в серията Pure Acтive Intensive, които почистват лицето в дълбочина, като същевременно ексфолират горният слой на кожата. Благодарение на добавения растителен въглен, кожата е добре почистена, а несъвършенствата и зачервяването са значително намалени.

Сложете край на проблемната кожа с Garnier Pure Acтive Intensive почистващ гел и Garnier Pure Acтive Intensive ексфолиант.

Garnier Pure Acтive Intense почистващ гелКлючът към ефективното действие на новия Garnier Pure Active Intensive почистващ гел се крие в новата му формула и комбинацията между салицилова киселина и растителен въглен. Тя има изключително действие като значително намалява несъвършенствата и зачервяванията по кожата на лице причинени от появата на младежки пъпки, черни точки и други. Защо растителен въглен? Растителният въглен е отличен и естествен магнит за нечистотии и замърсявания.

Използването на Garnier Pure Acтive Intensive гарантира, че при редовна употреба вие ще имате видимо по – добре почистена кожа, а тенът ще бъде избистрен и със здрав вид.

Garnier Pure Acтive Intense ексфолиантНовата формула на Garnier Pure Acтive Intensive ексфолиант е обогатена и с фини микро перли, които допълнително спомагат за отстраняването на замърсяванията, излишното количество себум и видимите несъвършенства по лицето, като същевременно предотвратява и повторната им поява. Освен микро перлите в състава му също е използван и растителен въглен, който както вече споменахме привлича като магнит нечистотиите попаднали върху кожата на лицето ви.

Клиничните резултати показват, че само след няколко дни употреба на който и да е от двата продукта Garnier Pure Active Intensive зачервяванията и несъвършенствата са видимо по-малко.

Продуктът е изключително подходящ за почистване на лицето в тийнейджърска възраст, когато заради настъпилите хормонални промени, кожата е по-проблемна и акнетична.

За да имате красива и здрава кожа, най – важното нещо е отличното й почистване, затова се доверете на Garnier Pure Acтive Intensive почисващ гел или Garnier Pure Acтive Intensive ексфолиант. Продуктите са деликатни към кожата и безкомпромисни в отстраняването на замърсяванията и прекомерното количество себум в кожните клетки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *