Очна линия L’Oreal Super Liner – Нови три уникални предложения

От | 27.02.2013

Едно от най-важни неща за всяка уважаваща себе си жена е красивия външен вид и най-вече добрият грим. Всички знаем, че почти няма жена, която да не прекарва часoве пред огледалото, за да постигне перфектната визия. За тази цел нейни верни помощни са редица козметични продукти като спиралата за очи, молива, сенките, ружа и червилото. За да направят още по-изразителен погледа си, повечето от дамите използват като завършващ щрих очната линия. Голяма част от представителките на слабия пол се притесняват, че няма да поставят правилно своята очна линия.

Точно преди една година L`ORéAL Paris пусна на пазара своята серия Super Liner благодарения, на която поставянето на очна линия се превърна в детска игра.

Днес дамите могат да се сдобият с новите попълнения Super Liner Gel Intenza Pure Black, Super Liner Silkissime Seductive Black и Super Liner Blackbuster Intense Black.

Можете да бъдете сигурно, че новите три попълнения в тази уникална серия напълно ще оправдаят дори най-големите очаквания за качество и стил.

L’Oreal Super Liner Gel Intenza гел очна линия L`ORéALSuper Liner Gel Intenza гел очна линия подчертава и издължава контура на очите, като прави погледа ви изразителен и подчертано драматичен. Благодарение на специалната гел текстура четката се плъзга лесно и нанасянето върху клепача става бързо и равномерно. Освен, че е лесна за нанасяне новата серия гарантира и дълготраен резултат – вашата очна линия може да остане непокътната до 24 часа. С комплекта L’Oreal Super Liner Gel Intenza вие получавате и професионална четка за очи, която е много прецизно съобразена с текстурата на гела. След нанасяне няма опасност от размазване, защото деликатната консистенция изсъхва незабавно.

L’Oreal Super Liner Silkissime очна линия L`ORéAL Super Liner Silkissime очна линия е писалка с чисто нова формула, гарантираща отличен резултат. Благодарение на специалната си текстура тази очна линия се нанася лесно и прецизно само с едно движение. Със сигурност няма да изпитате неудобство при нанасянето й, заради сухота или прекалено омекване на писеца. L’Oreal Super Liner Silkissime очна линия е лесна и удобна за използване, благодарение на използваните масла в състава й. Тя чудесно запълва и най-фините гънки на окото, а с нанасянето и вие си гарантирате „перфектният поглед“. Няма нужда се притеснявате, че вашата очна линия ще се размаже – тя е водоустойчива и бързосъхнеща.

L’Oreal Super Liner Blackbuster очна линия L`ORéAL Super Liner Blackbuster очна линия ви дава възможност да се сдобиете плътна и изразителна очна линия в стил 60 – те години. Тази тенденция ще бъде особено популярна през предстоящия пролетно – летен сезон. Заради специалният връх и оформление на очна линия Super Liner Blackbuster, нанасянето й става много лесно и прецизно. В своята горна част маркерът е по-твърд, но същевременно достатъчно гъвкав, за да дава свобода на движенията.

Благодарение на L`ORéAL Paris и серията Super Liner вие можете само в дошани условия без помощта на професионален гримьор да се сдобиете със съвършения грим. Очаквайте новата ексклузивна серия през месец март в магазините на Ивис и онлайн в  www.ivis.bg.

Още нови и уникални серии козметика можете да откриете тук: http://www.ivis.bg/козметика/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *