Заслужава ли си новата лимитирана серия парфюми A Men Pure Leather на Thierry Mugler?

От | 06.02.2013

Парфюми A Men Pure Leather на Thierry MuglerВсяка година Thierry Mugler произвежда специална лимитирана серия на своята емблематична серия парфюми A Men. Тази година дизайнерът отново спази традицията с Pure Leather.

Всеки път Thierry Mugler ни изненадва с нещо ново и различно, като през последните години той добави елементи като малц, тютюн, кафе и други нотки към цялостното преживяване, получавано от неговите парфюми. Тази година, дизайнерът е наблегнал на ароматът на кожа отново, след като се отбелязват 20 години от първите негови парфюми с такова ухание.

Thierry Mugler A Men Pure Leather притежава връхни нотки на кожа, плодове , кориантър, мента и бергамот, които преливат в дъх на мед, карамел, мляко, пачули, момина сълза, жасмин и кедър, като в същото време кожата продължава да се долавя. Както подсказва името тази лимитирана серия парфюми, „Чиста кожа“ (Pure Leather), тази нотка остава и като базисна, като към нея се добавят сандалово дърво, бобова тонка, ванилия, кехлибар, кафе, мускус, пачули и тамян.

Можете да намерите лимитираната серия парфюми на Thierry Mugler в магазините на Ивис или на Ivis.bg

Шишенцето на новия A Men Pure Leather се е превърнала в икона на дизайнера и е абсолютно разпознаваема с нейната специфична пластмасова форма с продълговата стъклена звезда в центъра. Тук обаче кафявата текстура на шишенцето, което се помни от феновете на марката е заменена с черна.

Да поговорим и за аромата. Както споменахме, кожената нотка се прокрадва през цялото време, а дълготрайността е много добра. Парфюмеристите на марката казват, че не са добавяли никакви допълнителни съставки към лимитираните парфюми, а само са оставили оригиналните да престоят в кожени контейнери, от където се получава и специфичният аромат. Това обаче едва ли е истина, тъй като се усещат и други ароматни нотки, освен кожата. В базисните нотки се усеща и мускус, който носи истинският класически мъжествен аромат на Thierry Mugler A Men Pure Leather.

На въпроса „Заслужава ли си новата лимитирана серия парфюми A Men Pure Leather на Thierry Mugler?“, отговора със сигурност е „ДА!“. За това не губете време, а поръчайте този лимитиран аромат от http://www.ivis.bg/thierry-mugler-a-men-pure-leather-edt-%D1%82%D0%BE%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5-100%D0%BC%D0%BB-p8741.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *