Garnier Ultimate Beauty Oil великолепно разкрасяващо олио за тяло

От | 25.09.2012

Garnier Ultimate Beauty Oil великолепно разкрасяващо олио за тялоСлед цял ден прекаран на плажа кожата ви със сигурност изпитва сериозна нужда от хидратация, а какъв по-добър начин да й я осигурите от това да използвате новото Garnier Ultimate Beauty Oil великолепно разкрасяващо олио за тяло.

Запознайте се с новия уникален хидратиращ продукт с марката Garnier. Ultimate Beauty Oil e едно наистина уникално и разкрасяващо олио за тяло, което, за разлика от всички останали не е мазно, не лепне и не оставя никакви следи по дрехите. Нанасяйки го кожата ви ще получи нужното количество хидратация, за да запази през цялото време свежия й и красив вид.

Изключителните качества на Garnier Ultimate Beauty Oil великолепно разкрасяващо олио за тяло се крият в неговата формула обогатена с четири наистина вълшебни съставки – масла от арган, макадамия, бадем и роза.

  • Масло от Арган

Често срещата съставка в различни козметични продукти, заради отличните си антиоксидантни свойства, които защитават кожата, като премахва свободните радикали. Изключително подходящо е за суха кожа.

  • Масло от Макадамия

Предпазва кожата от дехидратация, активно я възстановява и много бързо попива в кожата. Има много добро действие върху суха, застаряваща и чувствителна кожа.

  • Масло от Бадем

Има добро хидратиращи и предпазни свойства, няма мирис и вкус. Често срещана съставка в много козметични продукти, тъй като се е подходящо за всякакъв тип кожа и се абсорбира много добре от нея. Омекотява, заглажда и успокоява кожата.

  • Масло от Роза

Освен с уникалния си аромат маслото от роза има и тонизиращ и стягащ ефект върху кожата на лицето и тялото.

Леката текстура на олио за тяло Ultimate Beauty Oil действа изключително благоприятно на кожата, попита незабавно, а кожата ви е дълбоко хидратирана, сияйна и сатенено мека.

Не лишавайте кожата ви от едно невероятно усещане за мекота и бляска свежест. Поглежезете я с новото Garnier Ultimate Beauty Oil великолепно разкрасяващо олио за тяло, което ще бъде като застраховка за вас против изсушаване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *