Yves Rocher Un Matin Au Jardin – козметика в 3 нежни аромата на цветята

От | 05.06.2012

Yves Rocher е добре позната козметична компания, която се занимава с производството на качествена козметика. Вдъхновени от онези моменти, в които мечтаем да се слеем с природата и да се отдадем на нежните, пролетни аромати, компанията лансира на пазара своята нова серия козметика с аромат на цветя. Запознайте се с Yves Rocher Un Matin Au Jardin, козметика събрала цялата нежност и свежест на разцъфналите цветя!

В Un Matin Au Jardin са събрани три леки и свежи аромата, вдъхновени от природата. Те са съставени от душ гел и тоалетна вода, който са разделени в три различни аромата на разцъфнала роза, цитрусови цветове и люляков цвят. Тази ароматна козметика е екологично чиста, която не съдържа парабели, оцветители или фталати.

 Yves Rocher Fresh Rose – деликатна свежест на разцъфнала Роза

Потопете се в нежния и свеж аромат на току-що разцъфнала роза, неповторима наслада в цветната градина. Насладете се на този вълшебен аромат под формата на душ гел, тоалетна вода или лосион за тяло. Нанасяйки ги върху кожата ви, тя ще бъде деликатно ароматизирана с уханието на роза.

 

Yves Rocher Citrus Flower – искряща свежест на цитрусови цветове

С нанасянето на козметиката от тази ароматна серия, аромата и ще ви пренесе на едно истинско пътешествие до Средиземноморието, където слънчевите градини омагьосват с деликатния си аромат на цитрусови цветове на портокал и лимон.

 

Yves Rocher Purple Lilac – нежна свежест на люляков цвят

Предвестник на топлите дни и безгрижното лято, топлият аромат на Люляк събужда чувство на лекота и свежест. Аромат, който ще ви накара да забравите за проблемите за миг поне и да се радвате на хубавото време и слънчевите дни.

 

Подарете си новата козметика на Yves Rocher Un Matin Au Jardin с нежна свежест на пролетни аромати, който ще усещате през целия ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *