Bourjois Beаuty’full Volume спирала за очи – до 10 пъти повече обем

От | 06.06.2012

Мили дами ако винаги сте искали да имате дълги и обемни мигли, тогава запознайте се с новата Bourjois Beauty’full Volume спирала за очи. Тя е първата гъвкава спирала, с до 10 пъти повече обем. Освен потресаващия обем спирала оставя миглите ви копринено гладки дори и след прилагането на няколко слоя. Забравете за твърдите мигли и неприятното усещане за тежест.

Благодарение на уникалната ултра черна мус формула за обем и новата максимална четка, осигуряваща безупречно и правилно покритие на миглите, като ги покрива от основата до върха, без да се образуват бучки. До 10 пъти по-голям обем, а миглите ви остават меки, по-обемни и тъмни. С тази нова спирала ще се сдобиете с наистина уникален и неустоим поглед. Само с няколко нанасяния от спиралата за очи на Bourjois Beаuty’full Volume, вие получавате перфектно покритие и подобряване на външния вид. Тази лека формула лесно се почиства с обикновена козметика за лице. Формулата на Beauty’Full Volume не съдържа парабени и е изработена изцяло от естествена вакса, обогатена с витамин B5 и витамин E. Тази спирала е подходяща за хора с чувствителни очи или такива, които използват контактни лещи.

Както вече казахме нова формула, нова четка. Уникалната четка оформя миглите, идеално ги покрива от корена до върха и не оставя бучки. Нейният й по-голям размер и цилиндричната й форма правят по-лесно постигането на желания обем само няколко движения.

Няма как да сгрешите опаковката на тази наистина уникална спирала. Лесно разпознаваема е с наситени розови и черни графики.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *