Bourjois 1 Seconde лак за нокти – за перфектен маникюр

От | 06.06.2012

Всяка жена се стреми да изглежда зашеметяващо за това тя прибягва до какви ли не хитрини, за да го постигне. Не само красивата визия е важна за самочувствието на дамите, но също така и перфектно оформения маникюр. Много от тях прекарват дълго време в салоните за красота, където се сдобиват с цялостно завършена и наистина зашеметяваща визия. Маникюрът на ръцете е също толкова важен колкото и грима, за това световната марка Bourjois създаде лак за нокти, с напълно нови нюанси, благодарение на който бързо имате възможност да се радвате на различен маникюр всеки ден.

С Bourjois 1 Seconde лак за нокти, ще получите това, което винаги сте желали – професионален маникюр. Вече не е нужно да пропилявате времето и парите си по салоните за красота. С новите лакове за нокти може те да получите всичко това и в домашни условия. Bourjois 1 Seconde е с подобрена формула и с плътни цветове, който ще ви гарантират отличен резултат. Ключът се крие именно в новата гелообразна текстура, която се разнася перфектно по извивката на ноктите. Напълно достатъчно е да нанесете само един слой, за да получите пълно и равномерно покритие, а резултата е наистина блестящ. Всичко това ще получите благодарение на уникалната четка, която притежава тази серия декоративна козметика. Лакът за нокти се адаптира бързо към извивките на ноктите, което позволява по-прецизното и гладко нанасяне на лака. Благодарение на четката, цялата серия е кръстена 1 Seconde, което позволява прилагане върху ноктите за 1 секунда.

Друго голямо предимство на Bourjois 1 Seconde лак за нокти, освен дълготрайния ултра — бляскав слой е рекордно кратко време на съхнене, което отнема само 60 секунди. Bourjois отново залага на атрактивна визия и елегантен дизайн, като капачето на шишенцата напълно съответства на цвета на лака. То е издължено и удобно за хващане, за допълнително улеснение и прецизен резултат. Новите лакове 1 Seconde се предлагат в 6 нови цвята, изцяло съобразени с модните тенденции и отговарящи на всеки изискан вкус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *