L’Oreal Mega Volume Collagene 24H спирала за очи, която задължително трябва да имате

От | 19.04.2012

Коя от вас дами не би искала да изглежда толкова магнетично колкото красивата Клаудия Шифър в новата реклама на L’Oreal Paris?

До днес дългите и гъсти мигли винаги са били неосъществима мечта за всички жени, но благодарение на новата L’Oreal Mega Volume Collagene 24H спирала за очи, вие получавате една уникална възможност да сбъднете вашите желания. Това наистина е спиралата, която задължително трябва да имате. Абсолютна новост във формулата на тази спирала е наличието на колагенови биосфери. Всъщност, колагенът е протеин, естествено присъстващ в човешкия организъм, който е от съществено значение безупречната структура на тъканите и костите. Благодарение на своите отлични качества, той често срещана съставка в различни серии козметика за лице, като се използва и в разкрасителните процедури за възстановяване на обема и намаляване на бръчките.

С новата L’Oreal Mega Volume Collagene 24H спирала за очи миглите ви незабавно ще добият желаната от вас гъстота, плътност и дължина. Всичко това е напълно възможно благодарение на обогатените колагенови сфери, които правят миглите ви до 9 пъти по-обемисти и с наситено черен цвят до 24 часа!

Като допълнение към тези й уникални качества ще добавим и новаторския дизайн на четката, която е два пъти по-голяма от класическите, с гъсти власинки, които следват линията на миглите и благодарение на което нанасянето на спиралата е много по-лесно и без бучки. Резултатът както сами ще се обедите е повече от удивителен, тъй като с едно нанасяне вие получавате 24 часа интензивно черни мигли и до 15 пъти по-впечатляващ поглед.

За да извлечете максимална полза от новата L’Oreal Mega Volume Collagene 24H спирала за очи, професионалните гримьори работещи с L’Oreal ви препоръчват да я прилагате с плавни зигзагообразни движения, за да разделите миглите и да разнесете спиралата равномерно от основата до върха.

Неслучайно за рекламно лице на новата спирала за очи – L’Oreal Mega Volume Collagene 24H, е избрана не друга, а великолепния супер модел Клаудия Шифър, която олицетворява идеалната жена според L’Oréal.

Всяка жена, която държи на своята женственост и естествена красота, трябва да притежава тази спирала, за да може само с поглед да разтуптява всички мъжки сърца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *