Дезодоранти за мъже Garnier Men Mineral Neutralizer и X-trime Ice – най-добрата формула за мъже

От | 25.04.2012

Ако вие сте от мъжете, които не желаят да правят компромиси с това как изглеждат и как се чувстват, тогава изберете Garnier Men Mineral. Това е новата серия дезодоранти и рол-они за мъже, които съчетават всички основни функции: неутрализират миризмата и предотвратяват появата на потните жълти петна по дрехите.

Въпреки че мнозинството от мъжки дезодоранти могат да неутрализират миризмата на пот, това няма да спре появата на бели или жълти петна. И докато предпазват дрехите, не могат да се справят с изпотяването. Garnier Men Mineral поставя началото на революционно нови продукти, които умело комбинират тези две функции.

Запознайте се с Garnier Men Mineral Neutralizer дезодорант за мъже, който представя най-добрата формула против изпотяване и неприятни миризми, без следи от бели или жълти петна. Осигурете си до 72 часова защита, без да се тревожите за петна и мокри подмишници.

Активните му съставки осигуряват най-добрата защита:

  • Минералити е уникален естествен минерал, които има свръхкапацитет за усвояване, осигуряващ най-добрата защита срещу изпотяване.
  • Специалната емулсна формула, която се грижи за кожата и предпазва дрехите от появата на жълти или бели петна. Комбинацията на тези компоненти осигурява надеждна защита за72 часа.

Garnier Men Mineral Neutralizer рол-он за мъже има същите отлични своиства като дезодорант спрея, осигуряващ чувство за свежест и чистото. Освен, че са ефективни те ухаят и много приятно с връхни нотки на зелен лимон, бергамот и морски бриз, със сърдечни нотки на босилек, мента и розмарин и базови нотки на мъх, смола и кедър.

 

Garnier Men Mineral X-trime Ice 72H е първия дезодорант, който разширява границите на свежест до 72 часа, като незабавно охлажда кожата до около 4 градуса, предпазвайки я от изпотяване. Garnier черпи вдъхновение от дълбините на природата, предлагайки на мъжете различни серии козметика, съобразена с техния динамичен начин на живот, осигурявайки им качествена и надеждна защита против изпотяване.

Новият Garnier Men Mineral X-trime Ice дезодорант за мъже е със 72 часова ефективност, заради:

  • 4 ° C охлаждат ефект, когато се прилага
  • 72 часа ефективен срещу изпотяване
  • 72 часа ефикасност срещу неприятна миризма
  • без алкохол
  • без парабени

След 72 часа с новия Garnier Men Mineral X-trime Ice рол-он за мъже кожата ви все още е защитена без следи от изпотяване и неприятна миризма. Тя е суха и мека на допир, тъй като този продукт действа като втори защитен слой, които освен всичко друго има и завладяващ аромат.

Запознайте се и с Garnier Men Mineral X-trime Ice стик за мъже, които е и с най-широката форма пускана на пазара. Само с едно движение вие получавате 72 часа чистото и защита срещу изпотяване, като използвате единствено точното количество продукт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *