Новия парфюм Azzaro Jolie Rose – вашия ароматен подпис

От | 12.03.2012

Много хора използват в продължение на години един и същи парфюм, които се е превърнал в тяхна запазена марка или както често хората казват в техен подпис. За да откриете подходящия за вас парфюм ще е нужно време, а понякога дори години. Лично аз открих своя ароматен подпис в лицето на новия Azzaro Jolie Rose EDT тоалетна вода за жени.

Той е нов и свеж, с богат цветен аромат, които събужда желание за живот. Перфектният му женствен аромат се дължи на умелото съчетание на цветни, плодови и пикантни ухания, които лежат на дървесни и мускусни нотки. Връхните нотки са опияняваща експлозия на лимон и касис, сърдечните се състоят от аромат на розови листенца, смесени с виолетови и розови лилии, а базовите нотки са на кедър, които умело са комбинирани с бял мускус. Azzaro Jolie Rose дава точното количество цветен аромат, които да погъделичка обонянието, без да бъде натрапчив. Ароматът му е сравнително издръжлив около 7-8 часа, което си е изключително примамливо за EDT.

Jolie Rose се отличава от останалите парфюми на Azzaro със стилен дизайн на бутилката и закачлива форма на капачката. Тя е оформена като роза, но както вече споменахме основния аромат не е на роза. Ярко розовата бутилка определено действа някак ободряващо особено тежките сутрини. За удобство парфюма се предлага в две разфасовки от по 30 и 50 мл.

Jolie Rose от Azzaro е изключително подходящ за подпис парфюм на всички дами, които обичат цветните и плодови аромати. А вие открихте ли вече вашия ароматен подпис?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *