GARNIER Color Sensation боя за коса, за цветовете които винаги сте желали

От | 10.01.2012

Цветът на косата има силата да промени външният вид на човек. Правилният цвят може да ви направи да изглеждате хиляди пъти по-добре, докато грешният е способен да направи точно обратното. За съжаление не всеки естествен цвят е идеален и затова много жени се обръщат към боята за коса, като начин за подобряване на външният си вид.

До скоро съществуваха опасения у дамите, че не могат да боядисат равномерно косата си. Оставете тези предразсъдъци в миналото, сега вие имате GARNIER Color Sensation боя за коса, която е първата с интензивни пигменти, постигаща интензивен, сияеш и точен цвят, издържащ 9 седмици и покриващ перфектно белите коси. Не е нужно да си запазвате час при професионален фризьор, всичко от което имате нужда е желание да бъдете по-красиви и да полагате грижа за косата си. Това е така, защото новото чудо на козметичният гигант е изключително лесно за нанасяне. Боята се смесва веднага благодарение на уникалната си текстура, покрива всеки косъм от корена до върха без да капе и да боядисва всичко около вас. Неприятният амонячен мирис на старите бои вече е само лош спомен, а вие усещате само нежният плодов аромат на новата GARNIER Color Sensation боя за коса, която превръща боядисването в истинско удоволствие.

Екстрактът от седеф подхранва и обгръща всеки един косъм, като по този начин се постига „огледален блясък“ и копринена мекота, а разресването и стилизирането е лесно като детска игра.
Color Sensation е в 19 силни и интензивни нюанса осигуряващи точно желаният цвят с идеалните отблясъци.
Да, не всеки се е родил с косата която иска, но с новата GARNIER Color Sensation боя за коса грешките на природата могат да бъдат поправени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *