Новата серия на L’Oreal Super Liner очни линии от ново поколение

От | 16.01.2012

Всяка жена държи да изглежда зашеметяващо винаги когато й се налага да излиза на вън. За да постигнат този ефект те използват козметика за лице и по-специално спирали, сенки за очи, гласове, червила, фон дьо тен, пудра, руж, очна линия и много други.

Обикновено когато една жена се гримира, тя използва минимум спирала за очи, червило или гланц за устни, за да подчертаят красотата си. Разбира се има и други, които искат да подчертаят повече очите си и за това използват пълния арсенал от продукти включващ сенки, молив, спирала и очна линия. Много от жените не използват последния продукт, тъй като им е трудно и ги е страх да преминат линията и да развалят грима си. За тези дами L’Oreal Paris създава нова серия очна линия Super Liner Precision Point, Super Liner Perfect Slim и Super Liner Duo Precision Point, която се нанася изключително лесно.

L’Oreal Super Liner Perfect Slim очна линия е перфектна за употреба, когато искате да подчертаете очите си с една красива линия, която издължава контура на окото. Линиите, които оставя след себе си могат да бъдат по-фини или по-плътни, но това зависят само от вашето желание. Само с един замах можете да нанесе перфектната линия, без да се притеснявате, че ще сгрешите. Няма опасност от размазване при пипане, тъй като е водоустойчива. Тази очна линия е перфектното допълнение към декоративната козметика на всяка жена.

L’Oreal Super Liner Precision Point очна линия е с нов уникален дизайн и с нов по-мек апликатор, които създава много по-добър комфорт при употреба. Благодарение на течната си формула Super Liner позволява нанасянето на ясна и точна черта. Няма нужда с е притеснявате за цвета след поставяне върху кожата, той остава наситен през целия ден, без да се разтича или лющи. С помощта на своя нов по-меко и гъвкав апликатор, вие по желание можете да изрисувате по-фини или не линии.

L’Oreal Super Liner Duo Precision Point очна линия е новия най-добър приятел на всяка жена, която знае как с едно бързо и лесно нанасяне да постави завършващия щрих от грима си – перфектна линия. Тази спирала дава възможност за контролирано нанасяне – тънка линия от едната страна и плътна линия от другата. Новият по-мек апликатор нежно докосва клепача на очите ви оставя след себе си желаната от вас по-фина или по-плътна линия. Бързо изсъхва, с наситен цвят и без опасност от размазван при търкане.

Осмелете се да прекрачите линията с продуктите на L’Oreal, за едно прецизно и безупречно нанасяне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *