Kenzo L’Eau Par Kenzo Wild – новият лимитиран парфюм за хората с непокорен характер

От | 28.10.2011

„О, как ще се побърка гаджето ми щом усети аромата на този парфюм.“ Това би била първата мисъл на всеки човек, който усети аромата на новия лимитиран парфюм Kenzo L`Eau Par Kenzo Wild. Той е със свеж плодов и дървесен аромат, който е в състояние да подлуди всеки с аромата си. Базисните нотки на този парфюм кедър и бял мускус силно напомнят аромата на истински мъж. Частиците джинджифил и лимон придават младежка енергичност, която мъжете от всички възрасти ще оценят. Не е задължително да се хареса на всеки, тъй като хората имат различен вкус, но все пак Kenzo L’Eau Par Kenzo Wild Edition е с много висока класа и това ще бъде оценено от милиони хора по света.

Парфюма се предлага в две серии, за дамите – L’Eau Par Kenzo Wild Pour Femme и за господата – L’Eau Par Kenzo Wild Pour Homme.

Лимитирания парфюм за дамите Kenzo L’Eau Par Kenzo Wild Pour Femme е с енергичен, искрящ и свеж плодов аромат. Връхни нотки на мандарина, зелен люляк, дива мента са последвани от цветните нотки на жасмин, беладона, лотос с пикантен пипер от Гвинея и сочна бяла праскова. Топлата база се състои от ванилия, мускус и син кедър.

Мъжкия Kenzo L’Eau Par Kenzo Wild Pour Homme е един свеж аромат с пикантни дървесни нотки: на лимон, джинджифил и кориандър съчетани с енергията на ментата, кардамона и градинския чай. Базисните нотки на кедрово дърво и бял мускус завършват композицията. Един нов, свеж аромат със спонтанен и непокорен характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *